Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az alábbi linkre kattintva olvashat. Köszönjük szépen

https://www.fuszerestea.hu/adatkezelesi-tajekoztato

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Keresés

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:

Kotányi BBQ Boston - kávés (és paprikás) rub fűszerkeverék kis tasakban.

Töltősúly: 22g

✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Rub használható fűszerként vagy akár pácoláshoz is, így szuper grillpác készíthető a rub-okból, csak keverjük el egy kis növényi olajban.

Előrendelhető
440 Ft (346 Ft + ÁFA)

Kotányi BBQ Miami, kreol rub fűszerkeverék kis tasakban.

Töltősúly: 22g

ízvilág: csípős-édes

✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Rub használható fűszerként (száraz pácként) vagy akár pácoláshoz is, így szuper grillpác készíthető a rub-okból, csak keverjük el egy kis növényi olajban.

Előrendelhető
440 Ft (346 Ft + ÁFA)

Kotányi BBQ Texas, füstös rub fűszerkeverék kis tasakban.

Töltősúly: 22g

✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Rub használható fűszerként vagy akár pácoláshoz is, így szuper grillpác készíthető a rub-okból, csak keverjük el egy kis növényi olajban.

Ajánljuk: marha-, bárány- és sertéshúshoz, grillezéshez és egybe sültekhez, de szelet húsok sütéshez is egyaránt kiváló. Emellett lazachoz és más halakhoz is jó választás.

Raktáron
440 Ft (346 Ft + ÁFA)

Kotányi egész borókabogyó 1200 ccm-es gasztro dobozban.

Töltősúly: 390 gramm

Raktáron
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)

Kotányi (Indian) csípős-édes rub (száraz pác) fűszerkeverék 400 ccm-es műanyag dobozban.

Töltősúly: 240g

Ízvilág: keleties, pikáns, édes

✔️ ízfokozó nélkül, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Ajánljuk: csirkehúshoz, pácokhoz, öntetekhez, lazachoz, rizshez és zöldségekhez is

A rub használata: Rub, azaz dörzsöld!

Dörzsöld be alaposan a husiba grillezés vagy sütés előtt, vagy akár olivaolajban elkeverve készíts belőle marinádot, azaz nedves pácot, és azzal kend be a husit.

Raktáron
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)

Kotányi flekken fűszerkeverék 1200 ccm-es, gasztro dobozban

Töltősúly: 1040 gramm

✔️ ízfokozó nélkül, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Ízvilág: pikáns, füstös, édes, egy kis mustármaggal

Ez a termék kisebb kiszerelésben is elérhető webáruházunkban.

Raktáron
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)

Kotányi fokhagymás pác fűszerkeverék kis tasakban, sómentesen.

Töltősúly: 30g

✔️ ízfokozó nélkül, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

Kotányi füstös, smokey rub szárazpác fűszerkeverék 400ccm-es aromazáró műanyag dobozban.

Töltősúly: 250g

✔️ ízfokozó nélkül, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Ízvilág: füstös, enyhén csípős, édes

A rub használata: Rub, azaz dörzsöld!

Dörzsöld be alaposan a husiba grillezés vagy sütés előtt, vagy akár olivaolajban elkeverve készíts belőle marinádot, azaz nedves pácot, és azzal kend be a husit.

Raktáron
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)

Kotányi grill fokhagymás fűszersó kis tasakban.

Töltősúly: 30g

✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

Kotányi grill szárnyas fűszerkeverék kis tasakban.

Töltősúly: 30g

✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

Kotányi kávés rub  (szárazpác)  fűszerkeverék 400ccm-es műanyag dobozban.

Töltősúly: 210g

Ajánljuk: steakhez, grillezet vagy akár rántott husokhoz.

✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)

Raktáron
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)

Kotányi mustáros pác fűszerkeverék kis tasakban. (Mesterpác)

Töltősúly: 30g

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

Kotányi olaszos (száraz pác) rub fűszerkeverék 400ccm-es műanyag dobozban.

Töltősúly: 160g

Ízvilág: paradicsomos, mediterrán fűszeres

Ajánljuk: Tökéletes választás olasz ételekhez, illetve húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez is.

A rub használata: Rub, azaz dörzsöld!

Dörzsöld be alaposan a husiba grillezés vagy sütés előtt, vagy akár olivaolajban elkeverve készíts belőle marinádot, azaz nedves pácot, és azzal kend be a husit.

Raktáron
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)

Kotányi steak pác fűszerkeverék kis tasakban. (Mesterpác)

Töltősúly: 30g

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

Kotányi szárnyas pác fűszerkeverék kis tasakban.

Töltősúly: 30g

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

Kotányi vadpác fűszerkeverék kis tasakban.

Töltősúly: 25g

Raktáron
420 Ft (331 Ft + ÁFA)

A Lafiness 4 Pfeffer Premium marinád egy karakteres, mégis elegáns pác, amely négyféle bors (fekete, fehér, zöld és rózsabors) harmonikus keverékével dolgozik. Ez a kombináció tökéletesen illik marhához, sertéshez, csirkéhez – de akár zöldségekhez is.

Íme néhány ötlet, amit ezzel a marináddal feldobhatsz:

Grillezett 4 borsos marhasteak

- Hús: bélszín vagy hátszín

- Elkészítés: Kend be a húst a marináddal (kb. 120 g/kg), pihentesd 6–12 órát hűtőben. Grillezd magas hőfokon 2–3 percig oldalanként, majd pihentesd fólia alatt.

- Tálalás: sült zöldségekkel vagy chimichurrival

4 borsos sertéstarja BBQ

- Hús: csontos tarja szeletek

- Elkészítés: Pácolás után (min. 8 óra) süsd indirekt hőn 150 °C-on 1,5–2 órát, majd pirítsd meg magas hőfokon.

- Tipp: A pác karamellizálódik, így ropogós kéreg alakul ki

4 borsos csirkecomb tepsiben*

- Hús: egész csirkecomb vagy felsőcomb

- Elkészítés: Pácolás után süsd 180 °C-on 40–45 percig, időnként locsold meg a saját szaftjával

- Extra: Adj mellé rozmaringos burgonyát vagy grillezett kukoricát

4 borsos grillezett gombanyárs (vegetáriánus)

- Alapanyag: csiperkegomba, cukkini, paprika

- Elkészítés: Forgasd meg a zöldségeket a marinádban, pihentesd 1–2 órát, majd fűzd nyársra és grillezd 8–10 percig

- Tálalás: joghurtos-fokhagymás mártogatóval

Raktáron
3.445 Ft (2.713 Ft + ÁFA)

Az  „érlelt feketebors” egy exkluzív, nagyon magas minőségű természetes, egyedi aromaösszetétellel rendelkező bors. A fekete érlelt bors nemes íze, valamint kivételes és árnyalt jellege azonban csak természetes, hagyományos és különösen kíméletes érlelés és erjesztés révén alakul ki. Ennek az erjesztett fekete borsnak a kinyerésének módja történelmileg Srí Lanka és Kambodzsa hegyvidéki régióihoz, itt Kampot régiójához köthető. Az eredeti bors a felföldek hegyi és dzsungel tájain nőnek. Az optimális éghajlati és talajviszonyok által biztosított különleges növekedési lehetőségeknek köszönhetően a bors ebben a környezetben kíméletesen fejlődhet. A feketebors kézzel szüretelik, válogatják, majd az Indiai-óceánból vagy a Thai-öbölből származó tengeri sóval keverik. Ebben a különleges tengeri sós erjesztésben a nedves tengeri só teljesen átalakítja a feketebors illóolajait, egy teljesen új, kivételes és árnyalt borsprofilt hozva létre. Rendkívül aromás, intenzív borsos aromák egyedi karakterével, enyhe ízzel és tolakodó fűszeresség nélkül. Friss, lédús, enyhén nedves, finoman sós, puha állagú, mégis finom falat. Különleges jellege és exkluzivitása miatt a Srí Lankáról és Kampotból származó tengeri sóval erjesztett borsot az ínyencek a világ legjobb feketeborsának tartják.
Még egy prémium steak is, amelyet például egy exkluzív prémium pác alapjaként használt fekete érlelt borssal finomítottak, új kulináris szintre emelkedik.

Raktáron
3.612 Ft (2.844 Ft + ÁFA)

1. Javasolt használati mennyiség: 120 g / 1 kg kiindulási arány. Keverjük össze, kenjük fel vagy kenjük húsra vagy halra.

2. Felhasználási javaslat: kész pác mindenféle húshoz, beleértve a baromfit és a halat is.

3. Termék leírása: olaj alapú pác mindenféle húshoz. Sötét megjelenésű fűszerpác, látható bors és fokhagyma darabokkal. Tipikus fekete fokhagyma íz.

A Lafiness Black Garlic marinád már önmagában is egy ízbomba, 
legyen szó csirkéről, marháról vagy akár zöldségekről.

Fekete fokhagymás csirkecomb tepsiben

Hozzávalók (4 főre):
- 1 kg csirkecomb (egész vagy felsőcomb)  
- 120 g Lafiness Black Garlic marinád  
- 1 fej lilahagyma (karikázva)  
- 1 piros kaliforniai paprika (csíkokra vágva)  
- 1 evőkanál olívaolaj  
- Friss petrezselyem a tálaláshoz  

Elkészítés:
1. A csirkecombokat kend be a marináddal, majd tedd lefedve hűtőbe legalább 4–12 órára.  
2. Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra.  
3. Egy tepsibe helyezd a bepácolt combokat, szórd mellé a hagymát és paprikát, locsold meg olívaolajjal.  
4. Süsd kb. 45–50 percig, amíg a bőr ropogós és a hús omlós lesz.  
5. Tálaláskor szórd meg friss petrezselyemmel.

Fekete fokhagymás burgonyaköret

Hozzávalók:
- 1 kg apró szemű burgonya (héjában főzve, majd félbevágva)  
- 80 g Lafiness Black Garlic marinád  
- Friss petrezselyem vagy reszelt sajt a tetejére  

Elkészítés:
Forgasd össze a meleg burgonyát a marináddal, majd süsd 200 °C-on 15–20 percig, amíg enyhén karamellizálódik. Tálalás előtt szórd meg friss zöldfűszerrel vagy sajttal.

 

Raktáron
3.685 Ft (2.902 Ft + ÁFA)

Töltősúly: 250g

1. Javasolt kiegészítési mennyiség: Ízlés szerint adjuk hozzá.

2. Felhasználási javaslat: minden húshoz, zöldséghez.

3. Termék leírása: Olaj pác mindenféle húshoz. Viszkózus, narancssárga-barna megjelenésű marinád. Fűszer Vaj, húsos jegyekkel és szerecsendióval kerekítve.

Raktáron
3.203 Ft (2.522 Ft + ÁFA)