Keresés
Keresési feltételek
A keresési feltétellel megegyező termékek
Kotányi dzsemvarázs, zselésítő sárgabarackhoz.
Töltősúly: 20g
✔️ ízfokozó nélkül, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)
✔️ pálmaolaj mentes
✔️ növényi zselésítővel
Előrendelhető
540 Ft
(425 Ft + ÁFA)
Kotányi dzsemvarázs, zselésítő szilvához.
Töltősúly: 20g
✔️ ízfokozó nélkül, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)
✔️ pálmaolaj mentes
✔️ növényi zselésítővel
Előrendelhető
540 Ft
(425 Ft + ÁFA)
Kotányi grill zöldség fűszerkeverék 1200 ccm-es, gasztro dobozban
Nettó tömeg: 900 gramm
✔️ ízfokozómentes, azaz nem tartalmaz nátrium-glutamátot (E621-et)
Ez a termék kisebb kiszerelésben is elérhető webáruházunkban.
Raktáron
7.990 Ft
(6.291 Ft + ÁFA)
Kotányi sütőolaj sparyban, pálmaolaj mentesen.
Töltősúly:500ml
Raktáron
3.290 Ft
(2.591 Ft + ÁFA)
Töltősúly: 250g
Az „érlelt feketebors” egy exkluzív, nagyon magas minőségű természetes, egyedi aromaösszetétellel rendelkező bors. A fekete érlelt bors nemes íze, valamint kivételes és árnyalt jellege azonban csak természetes, hagyományos és különösen kíméletes érlelés és erjesztés révén alakul ki. Ennek az erjesztett fekete borsnak a kinyerésének módja történelmileg Srí Lanka és Kambodzsa hegyvidéki régióihoz, itt Kampot régiójához köthető. Az eredeti bors a felföldek hegyi és dzsungel tájain nőnek. Az optimális éghajlati és talajviszonyok által biztosított különleges növekedési lehetőségeknek köszönhetően a bors ebben a környezetben kíméletesen fejlődhet. A feketebors kézzel szüretelik, válogatják, majd az Indiai-óceánból vagy a Thai-öbölből származó tengeri sóval keverik. Ebben a különleges tengeri sós erjesztésben a nedves tengeri só teljesen átalakítja a feketebors illóolajait, egy teljesen új, kivételes és árnyalt borsprofilt hozva létre. Rendkívül aromás, intenzív borsos aromák egyedi karakterével, enyhe ízzel és tolakodó fűszeresség nélkül. Friss, lédús, enyhén nedves, finoman sós, puha állagú, mégis finom falat. Különleges jellege és exkluzivitása miatt a Srí Lankáról és Kampotból származó tengeri sóval erjesztett borsot az ínyencek a világ legjobb feketeborsának tartják.
Még egy prémium steak is, amelyet például egy exkluzív prémium pác alapjaként használt fekete érlelt borssal finomítottak, új kulináris szintre emelkedik.
Raktáron
3.612 Ft
(2.844 Ft + ÁFA)
Töltősúly: 250g
1. Javasolt használati mennyiség: 120 g / 1 kg kiindulási arány. Keverjük össze, kenjük fel vagy kenjük húsra vagy halra.
2. Felhasználási javaslat: kész pác mindenféle húshoz, beleértve a baromfit és a halat is.
3. Termék leírása: olaj alapú pác mindenféle húshoz. Sötét megjelenésű fűszerpác, látható bors és fokhagyma darabokkal. Tipikus fekete fokhagyma íz.
Raktáron
3.685 Ft
(2.902 Ft + ÁFA)
Töltősúly: 250g
1. Javasolt kiegészítési mennyiség: Ízlés szerint adjuk hozzá.
2. Felhasználási javaslat: minden húshoz, zöldséghez.
3. Termék leírása: Olaj pác mindenféle húshoz. Viszkózus, narancssárga-barna megjelenésű marinád. Fűszer Vaj, húsos jegyekkel és szerecsendióval kerekítve.
Raktáron
3.203 Ft
(2.522 Ft + ÁFA)