Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az alábbi linkre kattintva olvashat. Köszönjük szépen

https://www.fuszerestea.hu/adatkezelesi-tajekoztato

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Keresés

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:

Kotányi őrlőfejes curry fűszermalom.

Töltősúly: 45g

Ajánljuk: távol-keleti ételekhez, húsokhoz, tésztákhoz, rizshez, tojásos ételekhez

Raktáron
1.150 Ft (906 Ft + ÁFA)

A Lafiness 4 Pfeffer Premium marinád egy karakteres, mégis elegáns pác, amely négyféle bors (fekete, fehér, zöld és rózsabors) harmonikus keverékével dolgozik. Ez a kombináció tökéletesen illik marhához, sertéshez, csirkéhez – de akár zöldségekhez is.

Íme néhány ötlet, amit ezzel a marináddal feldobhatsz:

Grillezett 4 borsos marhasteak

- Hús: bélszín vagy hátszín

- Elkészítés: Kend be a húst a marináddal (kb. 120 g/kg), pihentesd 6–12 órát hűtőben. Grillezd magas hőfokon 2–3 percig oldalanként, majd pihentesd fólia alatt.

- Tálalás: sült zöldségekkel vagy chimichurrival

4 borsos sertéstarja BBQ

- Hús: csontos tarja szeletek

- Elkészítés: Pácolás után (min. 8 óra) süsd indirekt hőn 150 °C-on 1,5–2 órát, majd pirítsd meg magas hőfokon.

- Tipp: A pác karamellizálódik, így ropogós kéreg alakul ki

4 borsos csirkecomb tepsiben*

- Hús: egész csirkecomb vagy felsőcomb

- Elkészítés: Pácolás után süsd 180 °C-on 40–45 percig, időnként locsold meg a saját szaftjával

- Extra: Adj mellé rozmaringos burgonyát vagy grillezett kukoricát

4 borsos grillezett gombanyárs (vegetáriánus)

- Alapanyag: csiperkegomba, cukkini, paprika

- Elkészítés: Forgasd meg a zöldségeket a marinádban, pihentesd 1–2 órát, majd fűzd nyársra és grillezd 8–10 percig

- Tálalás: joghurtos-fokhagymás mártogatóval

Raktáron
3.445 Ft (2.713 Ft + ÁFA)

Az  „érlelt feketebors” egy exkluzív, nagyon magas minőségű természetes, egyedi aromaösszetétellel rendelkező bors. A fekete érlelt bors nemes íze, valamint kivételes és árnyalt jellege azonban csak természetes, hagyományos és különösen kíméletes érlelés és erjesztés révén alakul ki. Ennek az erjesztett fekete borsnak a kinyerésének módja történelmileg Srí Lanka és Kambodzsa hegyvidéki régióihoz, itt Kampot régiójához köthető. Az eredeti bors a felföldek hegyi és dzsungel tájain nőnek. Az optimális éghajlati és talajviszonyok által biztosított különleges növekedési lehetőségeknek köszönhetően a bors ebben a környezetben kíméletesen fejlődhet. A feketebors kézzel szüretelik, válogatják, majd az Indiai-óceánból vagy a Thai-öbölből származó tengeri sóval keverik. Ebben a különleges tengeri sós erjesztésben a nedves tengeri só teljesen átalakítja a feketebors illóolajait, egy teljesen új, kivételes és árnyalt borsprofilt hozva létre. Rendkívül aromás, intenzív borsos aromák egyedi karakterével, enyhe ízzel és tolakodó fűszeresség nélkül. Friss, lédús, enyhén nedves, finoman sós, puha állagú, mégis finom falat. Különleges jellege és exkluzivitása miatt a Srí Lankáról és Kampotból származó tengeri sóval erjesztett borsot az ínyencek a világ legjobb feketeborsának tartják.
Még egy prémium steak is, amelyet például egy exkluzív prémium pác alapjaként használt fekete érlelt borssal finomítottak, új kulináris szintre emelkedik.

Raktáron
3.612 Ft (2.844 Ft + ÁFA)

Töltősúly: 250g

1. Javasolt használati mennyiség: 120 g / 1 kg kiindulási arány. Keverjük össze, kenjük fel vagy kenjük húsra vagy halra.

2. Felhasználási javaslat: kész pác mindenféle húshoz, beleértve a baromfit és a halat is.

3. Termék leírása: olaj alapú pác mindenféle húshoz. Sötét megjelenésű fűszerpác, látható bors és fokhagyma darabokkal. Tipikus fekete fokhagyma íz.

Raktáron
3.685 Ft (2.902 Ft + ÁFA)

Töltősúly: 250g

1. Javasolt kiegészítési mennyiség: Ízlés szerint adjuk hozzá.

2. Felhasználási javaslat: minden húshoz, zöldséghez.

3. Termék leírása: Olaj pác mindenféle húshoz. Viszkózus, narancssárga-barna megjelenésű marinád. Fűszer Vaj, húsos jegyekkel és szerecsendióval kerekítve.

Raktáron
3.203 Ft (2.522 Ft + ÁFA)

Töltősúly: 250g

Fűszeres vajas pác 250 g vaj/fűszeres íz, hagymával/fokhagymával lekerekítve. Zöldes, enyhén viszkózus folyadék. Összetevők: Repceolaj, étkezési só, sovány tejpor, vaj 5,0%, fűszernövények (zellerlevelet tartalmaz), repceolaj (teljes mértékben hidrogénezett), természetes aroma (laktózt tartalmaz), fűszerek (zellergyökeret tartalmaz), savanyúságot szabályozó anyag: (E 262 nátrium-acetát,...

 

Raktáron
3.050 Ft (2.402 Ft + ÁFA)